София-град

Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 55
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 350€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градСтудентски град
Квадратура: 106
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 550€
Дава под наем
Вид на имота: Магазин
Местоположение София-градМладост 2
Квадратура: 105
Етаж: 0
Етажност: 1
Цена: 750€
Дава под наем
Вид на имота: Офис
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 191
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 850€
Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 87
Етаж: 2
Цена: 1090€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 100
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 1200€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение София-градМладост 1А
Квадратура: 24
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 27000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градОрландовци
Квадратура: 316
Цена: 27000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛюлин 2
Квадратура: 65
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 60000€
Продава
Вид на имота: Магазин
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 30
Етаж: 1
Етажност: 7
Цена: 65000€