Павлово

Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 55
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 350€
Продава
Вид на имота: Мезонет
Местоположение София-градПавлово
Квадратура: 300
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 360000€