4-стаен

Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градДрагалевци
Квадратура: 170
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 188900€
Продава
Вид на имота: 4-стаен
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 191
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 195000€