Бояна

Продава
Вид на имота: Офис
Местоположение София-градБояна
Квадратура: 25
Етаж: 3
Етажност: 4
Цена: 45000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градБояна
Квадратура: 748
Цена: 232000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градБояна
Квадратура: 2900
Цена: 750000€
Продава
Вид на имота: Къща
Местоположение София-градБояна
Квадратура: 700
Цена: 2500000€