Гоце Делчев

Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 140
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 550€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 115
Етаж: 5
Етажност: 10
Цена: 178979€