Парцел

Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Бургас област
Квадратура: 989
Цена: 12000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София областгр. Костинброд
Квадратура: 1187
Цена: 30000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София областгр. Божурище
Квадратура: 7000
Етаж: 0
Цена: 100000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градБусманци
Квадратура: 1620
Цена: 105300€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Бургас област
Квадратура: 2251
Цена: 115000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЧепинци
Квадратура: 3350
Цена: 134000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Квадратура: 30000
Цена: 180000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градБусманци
Квадратура: 3131
Цена: 187860€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение София-градЛетище София
Квадратура: 1710
Цена: 1000000€