3-стаен

Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градДианабад
Квадратура: 120
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 500€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 140
Етаж: 5
Етажност: 5
Цена: 550€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 100
Етаж: 3
Етажност: 8
Цена: 1200€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЛозенец
Квадратура: 130
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 1500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Бургас област
Квадратура: 121
Етаж: 4
Етажност: 7
Цена: 40000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Бургас област
Квадратура: 121
Етаж: 3
Етажност: 7
Цена: 60000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градЗападен парк
Квадратура: 67
Етаж: 3
Етажност: 10
Цена: 74000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градНадежда 1
Квадратура: 114
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 113000€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 115
Етаж: 5
Етажност: 10
Цена: 178979€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение София-градКръстова вада
Квадратура: 105
Етаж: 4
Етажност: 6
Цена: 180000€