2-стаен

Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градГоце Делчев
Квадратура: 87
Етаж: 2
Цена: 1090€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градЦентър - Софиябул. Васил Левски
Квадратура: 55
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 50000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение София-градСтрелбище
Квадратура: 60
Етаж: 1
Етажност: 13
Цена: 65000€