За нас

 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

СИТИС 

Агенция за недвижими имоти "СИТИС" е

дружество регистрирано в търговския регистър под името "СИТИС 2010" ЕООД с ЕИК 200994517 и адрес на управление: 1000 София, ул.”Княз Борис I” 97

Дружеството се управлява от едноличния собственик на капитала инж. Борис Любенов Димитров 

 

Мотото на Агенция за недвижими имоти "СИТИС" е  професионализъм, коректност и бързина. 

 Основната дейност на фирмата включва  всички посреднически услуги, свързани с недвижимите имоти –

  • Продажби 
  • Покупки 
  • Наеми 
  • Управление
  • Експертни оценки    

 

Основният предмет на дейност на дружеството е:

посредник при сделките с недвижими имоти.

История

Агенция за недвижими имоти "СИТИС" е основана през 2010 година и е пряк наследник на агенция за недвижими имоти „СИТИС БГ ЕООД” – основана през 2000 година.  

Мотото на дружеството следвано още от основаването му е: ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КОРЕКТНОСТ И БЪРЗИНА.

              Агенция за недвижими имоти "СИТИС", съвместно със “СТОЛИЧНИ ИМОТИ-РКК” ООД и „ДЕМОС” СД, учреди Българската камара на агенциите за недвижими имоти” – БКАНИ www.bkani.com, имаща за основна цел – подобряването на качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници, както и налагане на правила за работа в тази дейност. За целта е изградена електронна база данни, до която имат достъп единствено членовете на БКАНИ – агенции за недвижими имоти, доказали професионализма си.

Нашият стил

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КОРЕКТНОСТ И БЪРЗИНА – е мотото, което следват служителите на дружеството, както  при обслужване на  клиенти на фирмата, така и при работа с колеги от същия бранш.   


Ние знаем колко важен е собственият дом за един българин. Всеки един имот, предмет на сделка в Агенция за недвижими имоти "СИТИС" се проверява за наличието или липсата на вещни тежести лично от управителя на дружеството. Не веднъж чрез дейността ни сме предотвратили фалшиви сделки. От основаването на дружеството никой не е успял да измами клиент на фирмата, чрез продажба на недвижим имот с нередовни документи.    

Агенция за недвижими имоти "СИТИС" получава възнаграждение за посредническата си дейност след финализиране на сделката.

Агенция за недвижими имоти "СИТИС" не прави компромис в изпълнението на предлаганите услуги.